Aquest document conté les condicions generals d'ús de l'Espai Virtual. L'acceptació d'aquestes Normes d'ús és indispensable per mantenir l'accés i utilitzar-ne els serveis.

1. Accés a l'Espai Virtual. Ús correcte del nom i de la contrasenya.

Per a accedir a l'Espai Virtual al tots els membres disposen d'un nom d'usuari personal i d'una contrasenya secreta.
 
L'accés l'Espai Virtual és personal i individual.

L'usuari es compromet a mantenir en secret la seva identificació (contrasenya), essent responsable de qualsevol activitat o mal ús que un tercer dugui a terme mitjançant aquesta identificació, sia amb el seu consentiment o per negligència.

L'usuari es compromet a notificar a l'administrador del lloc o al professor, tan aviat com sigui possible, la pèrdua d'aquesta informació o l'accés no autoritzat per part de tercers.

Igualment, l'usuari es compromet a no accedir, ni intentar accedir, a comptes de correu dels altres ni als espais als quals no tingui accés pel seu perfil.

2. Bon ús de l 'Espai Virtual i respecte mutu entre usuaris.

L'usuari es compromet a utilitzar els continguts i els serveis de l'Espai Virtual d'una manera correcta, d'acord amb el que especifiqui la legislació vigent i evitant qualsevol actuació il·lícita o lesiva de drets o interessos de tercers.

Tot usuari de l'Espai Virtual es compromet a observar una actitud i un llenguatge respectuosos en les comunicacions amb els altres usuaris, tant en espais públics com privats, i a no transmetre o difondre opinions o continguts il·legals, difamatoris, ofensius o que atemptin contra els valors i la dignitat de les persones.

Tot usuari de l'Espai Virtual es compromet a mantenir la confidencialitat de les comunicacions privades que rebi i a no posar a disposició de tercers, amb la finalitat que sigui, dades obtingudes mitjançant llistes de distribució o per mitjà dels espais públics de l'Espai Virtual.

3. Fotografia personal.

S'aconsella a tothom de posar una fotografia personal, tipus carnet, que afavoreixi la coneixença entre tots els usuaris. Queda prohibit posar fotos o imatges de qualsevol altre tipus.

4. Ús correcte dels serveis i recursos tecnològics.

Atès el caràcter de l'Espai Virtual, els serveis que s'hi presten s'utilitzaran únicament per a finalitats personals i no comercials. L'usuari es compromet a no utilitzar la bústia de correu ni els espais públics de l'Espai Virtual per a finalitats comercials o publicitàries.
 

Entrar a un curs suposa l'acceptació d'aquestes normes d'ús.

Darrera modificació: dissabte, 5 de setembre 2015, 17:11